Account Manager Europoort (Fulltime)

Wie zijn wij

Wij zijn FlexxCon B.V., een dynamisch en groeiend bedrijf dat zich richt op de B2B verkoop van glasvezelversterkte kunststofen (GVK). Wij zijn gespecialiseerd in de levering van GVK roosters, leuningen, ladders, kooiladders en complete kunststof constructies, geproduceerd in eigen werkplaats. Voor ons jonge enthousiaste commerciële team zijn wij op zoek naar een Account Manager Europoort. Voor deze functie werk je minimaal één dag in de week vanuit onze vestiging in Neede. De overige dagen werk je vanuit huis of ben je onderweg.

De functie

Als Account Manager heb je een commerciële functie waarbij je binnen het rayon verantwoordelijk bent voor alle verkoop gerelateerde bedrijfsactiviteiten. En intern binnen de organisatie voor de afhandeling van aanvragen, offertes, opdrachten en lopende projecten.

Jouw uitdaging

  • Proactief op zoek naar nieuwe klanten en kansen in de markt
  • Jij zorgt voor een optimale relatie met zowel bestaande maar zeker ook nieuwe klanten
  • Het verwerken van aanvragen en orders (in samenwerking met onze back office)
  • Het technisch inhoudelijk adviseren van klanten
  • Bezoeken en begeleiden van klanten en projecten
  • FlexxCon B.V. vertegenwoordigen op beurzen en evenementen

Profiel

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, gedreven, commercieel en leergierig ingestelde collega die in het bezit is van minimaal een MBO Diploma. Je bent resultaat gericht, kan zelfstandig functioneren maar voelt je ook lekker in een team. Je kan snel schakelen en bent stressbestendig.
Je gaat o.a. roostervloeren en constructies calculeren, aniteit met techniek en kennis over het functioneren van ERP systemen is daarom een pré.

Wij bieden

Wij bieden een afwisselende fulltime functie met veel eigen verantwoordelijkheid in een commerciële omgeving. In-company training en coaching. Je gaat deel uitmaken van een jong en ambitieus team, waar de werksfeer prettig is en de arbeidsvoorwaarden goed zijn. Wij bieden daarnaast een marktconform salaris met commissieregeling. Ook een auto, laptop en telefoon behoren tot het arbeidsvoorwaardenpakket.

Sollicitatieprocedure

Heb je interesse maar nog vragen over de functie; neem dan contact op met onze sales manager; Klaas Jan van den Berg via klaasjan@flexxcon.com of bel 033 455 66 96. Heb je interesse en wil je solliciteren; Stuur dan je CV en motivatie naar ons backoffice manager; Marloes klein Goldewijk via marloes@flexxcon.com.

Het lijkt ons leuk gelijk een goed beeld van je te krijgen, we moedigen je aan om jezelf voor te stellen via een video sollicitatie. Stuur deze als alternatief of aanvulling op je motivatie.

Stappen;

  1. Je ontvangt van ons een reactie op je sollicitatie.
  2. Beide enthousiast? Dan plannen we een eerste gesprek online of bij ons op kantoor. Dit doen we uiteraard rekening houdend met alle voorschriften rondom Covid-19.
  3. Zijn beide partijen nog steeds enthousiast, dan nodigen we je uit voor een tweede gesprek bij ons op kantoor. Je gaat dan nog meer mensen uit ons bedrijf spreken en wij laten je graag ons bedrijf zien.