Administrative Office Assistant (parttime 20 uur)

Wie zijn wij

Wij zijn FlexxCon B.V. Een dynamisch en groeiend bedrijf, dat zich richt op de B2B verkoop van glasvezelversterkte kunststoen (GVK). Wij zijn gespecialiseerd in de levering van GVK roosters, leuningen, ladders, kooiladders en complete kunststof constructies, geproduceerd in eigen werkplaats. Ter uitbereiding van ons team zijn wij op zoek naar een administratieve duizendpoot.

De functie

Als Administrative Office Assistant ben je onderdeel van een enthousiast, gemotiveerd en energiek team. Je zal je bezighouden met de administratieve taken en controles, daarnaast ben je verantwoordelijk voor het in juiste banen leiden van het inkomende telefoonverkeer en inboeken van transporten. Voor deze functie werk je 20 uur, verdeeld over minimaal 4 dagen vanuit onze vestiging te Neede. Dit is later eventueel uit te bereiden naar 24 uur.

Taken

  • Verwerking crediteurenadministratie in ons ERP systeem
  • Administratieve verwerking en afhandeling van inkopen binnen het ERP Systeem
  • Verder leiden van inkomend telefoonverkeer binnen de organisatie
  • Administratieve controles
  • Inboeken transporten in online-systemen
  • Repeterende administratieve handelingen

Profiel

Wij zijn op zoek naar een flexibele en gedreven collega met minimaal een MBO 3-niveau, die gelukkig wordt van administratieve werkzaamheden in de breedste zin van het woord. Je bent administratief sterk onderlegd, werkt accuraat en nauwkeurig. Je hebt ervaring met een ERP systeem. Binnen het team kan je zelfstandig functioneren en weet prioriteiten te stellen. Je beheerst de Nederlandse taal goed in woord en geschrift. FlexxCon B.V. opereert internationaal, een goede beheersing van de Engelse en Duitse taal is een pré.

Wij bieden

Wij bieden een afwisselende parttime functie binnen een enthousiast team, waarin je kan groeien. Aannemelijk is, dat de werkzaamheden en uren in de toekomst worden uitgebreid.

Sollicitatieprocedure

Heb je interesse en wil je solliciteren; mail dan je CV + motivatiebrief of sollicitatie-video voor 14 maart 2021 naar Marloes klein Goldewijk: marloes@flexxcon.com.

Stappen

  1. Je ontvangt van ons een reactie op je sollicitatie.
  2. Beide enthousiast? Dan plannen we een eerste gesprek online of bij ons op kantoor. Dit doen we uiteraard binnen alle regelgeving rondom Covid-19.
  3. Zijn beide partijen nog steeds enthousiast, dan nodigen we je uit voor een tweede gesprek bij ons op kantoor. Je zult nu ook andere collega’s spreken.
  4. Je krijgt telefonisch een reactie.