• Kunststof roosters antistatisch scheepvaart

Kunststof roosters op schepen en scheepvaart

De scheepvaart, maritieme en offshore sector heeft te maken met extreme omstandigheden: een vochtige, agressieve en corrosieve (waterrijke) omgeving. Deze extremen stellen hoge eisen aan gebruikte materialen op schepen en in de scheepvaart. Roest en rot, vochtinwerkingen en werking van materialen zijn veel voorkomende problemen.

Gebruik van kunststof roosters is de oplossing!

Glavezelversterkte kunststof roosters worden steeds meer toegepast in de scheepvaart, op binnenschepen en in de maritieme sector. Gebruik van GVK roosters heeft namelijk vele voordelen ten opzichte van stalen roosters. Kunststof roosters hebben een hoge sterkte en corrosiebestendigheid, zijn licht van gewicht, hebben een lange levensduur en zijn veilig: zeer goede anti-slip eigenschappen.

Voordelen van kunststof roosters

  • kunststof roosters zijn veilig (antislip oppervlak)
  • kunststof is corrosiebestendig (roest en rot niet)
  • onderhoudsarm
  • lange levensduur
  • eenvoudig te verwerken
  • eenvoudig te monteren

Kunststof roosters voorzien van antistatische toplaag

De kunststof roosters kunnen optioneel worden voorzien van een antistatische toplaag, ter voorkoming van statische electriciteit.

Veilig, weerbestendig en zeer goede anti-slip eigenschappen

Kunststof roosters worden veel gebruikt in de maritiem sector op schepen en in de scheepvaart. Toepassingen zijn o.a. kunststof looppaden, loopbruggen, trappen, luikconstructies, ladders en bordessen.

Kunststof maatwerk constructies

FlexxCon is actief in diverse sectoren: scheepvaart en offshore, petrochemische industrie, weg- en waterbouw en energiesector). FlexxCon is naast leverancier van kunststof roosters ook specialist in kunststof maatwerk constructies en oplossingen voor de scheepvaart. Onze afdeling engineering ontwerpt kunststof maatwerk oplossingen voor een grote verscheidenheid aan scheepvaart en offshore toepassingen.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

Bel FlexxCon: 033 455 66 96