Kunststof aanlegsteigers

FlexxCon is leverancier van kunststof aanlegsteigers, kunststof loopbruggen en trappen, steigers, vingerpieren en overige aan- en afmeervoorzieningen voor inrichting van o.a. havens, jachthavens en de weg- en waterbouw.

Kunststof roosters in aanlegsteigers

FlexxCon levert glasvezel versterkte kunststof roosters voor gebruik in aanlegsteigers, loopbruggen, steigers en vingerpieren en afmeervoorzieningen. Kunststof is sterk, weerbestendig, onderhoudsarm, heeft een lange levensduur en goede anti-slip eigenschappen. Daarnaast zijn kunststof roosters eenvoudige, flexibel en snel te verwerken en monteren.

Kunststof roest en rot niet

Hout, staal en RVS zijn veelgebruikte materialen voor de bouw van o.a. aanlegsteigers in havens en jachthavens. Bij gebruik van deze meer traditionele materialen zijn roest en rot op den duur vaak onvermijdelijk. Dit kan leiden tot gevaarlijke situaties en veelvuldig onderhoud is daarom noodzakelijk.

Gebruik van kunststof roosters in jachthavens voor o.a. aanlegsteigers en loopbruggen heeft vele voordelen:

  • veilig oppervlak: antislip laag
  • onderhoudsarm
  • corrosie bestendig: roest en rot niet
  • licht in gewicht
  • eenvoudig te verwerken
  • eenvoudig te monteren

Gebruik van kunststof is voor veel toepassingen een hoogwaardig alternatief. Ook in de recreatiesector zijn de vele voordelen van kunststof goed te gebruiken.

Bel FlexxCon: 033 455 66 96 voor meer informatie over, of bestellen van kunststof roosters, kunststof trappen en kunststof loopbruggen t.b.v. aanlegsteigers en jachthavens.