Over FlexxCon – Leverancier van GVK producten

FlexxCon is leverancier van technisch hoogwaardige GVK (Glasvezel Versterkte Kunststof) producten. Wij leveren hoge kwaliteit GVK producten, snel en flexibel uit eigen voorraad, indien gewenst inclusief bewerking, verwerking, transport en montage:

Engineering, fabricage en montage van GVK producten

Naast GVK producten leveren wij een compleet pakket van ondersteunende diensten waaronder: advies, ontwerp, engineering en technische tekenening (Autocad en Tekla Structures). Specifiek toegespitst op het gebruik van Glasvezel Versterkte Kunststof producten en GVK constructies.

Meer dan 15 jaar ervaring en specialisatie in kunststof producten

FlexxCon bestaat inmiddels zo’n 20 jaar en heeft naast de hoofdvestiging in Amersfoort een vestiging in Eibergen (Gld) voor engineering, productie en distributie van kunststof producten en GVK constructies. FlexxCon is exclusief leverancier van Fibergrate in de Benelux. Door continu ontwikkelen en investeren kunnen wij snel en flexibel inspelen op wensen en eisen uit de markt voor kunststof producten.

FlexxCon levert inmiddels GVK producten en kunststof constructies aan een zeer brede groep afnemers in het MKB, de weg- en waterbouw, electriciteitscentrales, de chemische industrie, riool- en afvalwaterzuiveringen (RWZI), proceswater- en drinkwaterbedrijven, de voedings- en genotsmiddelenindustrie, afvalverwerkingsbedrijven en verbrandingsinstallaties, de petrochemische industrie, de scheepvaart en offshore industrie, agrarische sector, recreatieve sector (jachthavens), etc.

Denk hierbij aan kunststof producten als: Kunststof Roosters (molded), Kunststof Roosters (pultruded), Kunststof Leuningen, Kunststof Traptreden, Kunststof Constructies, Kunststof Ladders en Kunststof Kooiladders, Kunststof Constructieprofielen en Kunststof Bordessen.

FlexxCon heeft veel kunststof producten direct uit voorraad leverbaar, waardoor we snel en flexibel kunnen inspelen op uw wensen en eisen.

Op al onze begrotingen/offertes, bevestigingen en overeenkomsten zijn, met uitsluiting van eventuele algemene- of andere voorwaarden van uw onderneming of derden, de algemene leverings- en aannemingsvoorwaarden van FlexxCon B.V. van toepassing.

Wilt u meer informatie over onze kunststof producten of GVK constructies?
Bel +31334556696 of mail naar: info@flexxcon.com.