Kunststof ladders en kooiladders

FlexxCon levert – op maat gemaakte – Glasvezel Versterkte Kunststof ladders en kooiladders. Het ontwerp en uitvoering van al onze kunststof ladders en kooiladders voldoet aan de gestelde eisen voor de NEN-EN-ISO-14122. GVK ladders bieden een veilige, duurzame oplossing, zijn onderhoudsarm en corrosiebestendig en worden daarom veel gebruikt in corrosie gevoelige omstandigheden met veel water of (agressieve) chemicalien (waterzuivering, opslagtanks, weg en waterbouw, petrochemische industrie, scheepvaart en offshore, olie- en gasbedrijven).

Een standaard GVK ladder kan met afstandhouders worden gemonteerd op bijvoorbeeld een muur, wand of opslagtank. De ronde laddersporten zijn antislip. De kunststof ladder kan tevens worden voorzien van een kunststof veiligheidskooi.

FlexxCon GVK ladders en kooi-ladders zijn leverbaar in de standaard kleur safety yellow (veiligheidsgeel). Kunststof ladders en kooiladders zijn – op maat – leverbaar voor alle mogelijke toepassingen, eventueel inclusief ontwerp, transport en montage / assemblage.

Kunststof ladders en kooiladders zijn een prima alternatief voor stalen ladders en ook prijs-technisch interessant.

Bel FlexxCon: 033 455 66 96, voor meer informatie over kunststof ladders en kooiladders.