Vacature: Stagiair Marketing

Wie zijn wij

FlexxCon B.V., actief op het gebied van glasvezelversterkte kunststof (GVK) roosters en constructies is een innovatief en groeiend bedrijf gevestigd in Eibergen. Wij zijn klaar om een volgende stap te zetten op het gebied van marketing. Wij zoeken een proactieve en enthousiaste Marketing Stagiair om ons team te versterken en onze marketingstrategie vanaf de basis vorm te geven.

Wat ga jij doen?

Als Stagiair Marketing bij FlexxCon B.V. krijg je de kans om een sleutelrol te spelen bij het opzetten en implementeren van onze eerste marketing inspanningen.

We starten met basis marketing activiteiten en het leren kennen van onze organisatie.
Samen laten we jouw activiteiten en verantwoordelijkheden aansluiten bij je opleiding en jouw persoonlijke wensen en ontwikkeling! Tof toch?

Het verder opzetten van een marketingplan, de ontwikkeling van social media content en vormgeving van de website behoren allemaal tot de mogelijkheden.

Deze functie is perfect voor een gemotiveerd persoon, die graag praktijkervaring opdoet in een snelle, ondernemende omgeving. Je zal nauw samenwerken met de afdeling sales en het management.

Wat bieden wij jou?

Als Stagiair Marketing bij FlexxCon B.V. begin je aan een reis vol groei en praktijkervaring.
Wij bieden een interessante stagevergoeding passend bij de opleiding en je verwachte bijdrage.
Daarnaast;

 • Leren in de praktijk:
  Doe praktische ervaring op met het ontwikkelen en implementeren van marketingactiviteiten en strategieën.
 • Ondernemende omgeving:
  Maak deel uit van een bedrijf waar elke dag anders, dat innovatie waardeert en out-of-the-box denken aanmoedigt. Draag met je ideeën en initiatieven bij om onze marketinginspanningen vanaf het begin vorm te geven.
 • Eigen verantwoordelijkheid en impact:
  Neem verantwoordelijkheid voor projecten en zie de directe impact van je bijdragen. Jouw creativiteit en enthousiasme zullen een belangrijke rol spelen bij het vestigen van onze merken.
 • Carrière Ontwikkeling:
  Deze stageplek is de start en ondersteuning voor je professionele ontwikkeling. Misschien past jouw ontwikkeling wel binnen de groei van ons bedrijf!
  Naarmate onze marketinginspanningen zich uitbreiden, zijn er wellicht mogelijkheden voor jou om door te stromen naar een permanente rol binnen het bedrijf. Jouw stage kan de eerste stap zijn naar een professionele carrière bij FlexxCon B.V.

Hoe komen we met elkaar in contact?

Ben je geïnteresseerd? We ontvangen graag jouw sollicitatie en curriculum vitae. We stellen het op prijs om je hierin direct wat beter te leren kennen en een beeld te krijgen van je motivatie. Je mag dit adresseren aan info@flexxcon.com t.a.v. Marloes klein Goldewijk..

Heb je vragen over deze vacature? Dan kan je terecht bij Klaas Jan van den Berg, klaasjan@flexxcon.com.