Kunststof als alternatief

Kunststof producten en kunststof constructies kunnen een uitstekend alternatief zijn voor meer traditionele bouwmaterialen, constructies en producten als hout, staal, RVS en beton of steen. Combinaties van staal, RVS en kunststof kunnen verrassend innovatieve en duurzame oplossingen opleveren.

Bij FlexxCon denken we graag in oplossingen. Kunststof oplossingen, want kunststof is sterk, onderhoudsarm en zeer veelzijdig. GVK is vaak een prima alternatief en kan tevens vele nieuwe mogelijkheden bieden. Nieuwsgierig of meer informatie? Bel FlexxCon!

Alternatief voor stalen rooster, betonrooster

Kunststof roosters zijn en uitstekend alternatief voor:

  • RVS roosters
  • stalen roosters
  • houten roosters
  • betonnen roosters

Sterk, veilig (antislip) en onderhoudsarm

Een kunststof rooster (Glasvezel Versterkte Kunststof) is zeer sterk, veilig (antislip), onderhoudsarm en heel veelzijdig in gebruik. Kunststof roosters worden daarom steeds vaker gebruikt als alternatief voor RVS-roosters, stalen roosters, houten roosters en betonnen roosters. De kunststof roosters worden veel gebruikt voor afvoergoten en kanalen, kabelgoten, bordessen, vloeren, looppaden, trappen en platforms. Kunststof roosters beschikken over een goede corrosiebestendigheid en zijn daarom uitermate geschikt voor gebruik in de industrie, weg en waterbouw, scheepvaart en diverse chemisch-agressieve omstandigheden.

Bespaar kosten met kunststof

GVK-roosters zijn flexibel, eenvoudig en snel te verwerken en monteren. Kunststof is tevens relatief licht in gewicht en onderhoudsarm. Gebruik van kunststof roosters kan het gewicht van een constructie verminderen en onderhoudskosten aanzienlijk reduceren: een directe kostenbesparing.

Wilt u meer informatie over de alternatieve toepassingen van kunststof roosters?

Bel Flexxcon: 033 455 66 96 of stuur ons een e-mail.