Kunststof roosters

Kunststof roosters zijn sterk, veelzijdig in gebruik en zeer geschikt voor toepassing in o.a. de weg en waterbouw en industriële omgevingen. GVK roosters van FlexxCon hebben een lange levensduur, zijn chemische resistent en hebben een relatief gering gewicht. Met deze unieke eigenschappen zijn onze GVK-roosters uitermate goed toepasbaar in corrosieve omgevingen als de (petro)chemische industrie, waterzuiveringen, scheepvaart en offshore industrie.

Toepassing van kunststof GVK roosters

Gebruik van kunststofroosters in bordessen, vloeren, loopbruggen, platforms en trappen heeft vele voordelen: Glasvezel versterkte kunststof is sterk, weerbestendig, onderhoudsarm, heeft een lange levensduur en goede anti-slip eigenschappen. Daarnaast zijn GVK roosters snel, eenvoudige en flexibel te verwerken en monteren.

Esthetische toepassingen van kunststof roosters

GVK-roosters zijn veelzijdig in gebruik en worden overwegend functioneel toegepast. Kunststof roosters zijn echter ook heel geschikt voor gebruik met een esthetische functie. Architecten, aannemers en bouwbedrijven gebruiken in toenemende mate onze kunststof roosters voor zowel functionele als estetische doeleinden in bijvoorbeeld wanden, plafonds en kabelgoten. Kunststof roosters zijn eenvoudig te verwerken en monteren, zijn relatief licht in gewicht en onderhoudsarm. Gebruik van GVK roosters kan daarom het gewicht van een constructie verminderen en onderhoudskosten aanzienlijk reduceren: een direct kostenvoordeel.

Wilt u meer informatie over de veelzijdige toepassingen van kunststof roosters?

Bel FlexxCon: 033 455 66 96 of stuur ons een e-mail.

kunststofroosters.nl

FlexxCon levert kunststof roosters en GVK producten op maat, inclusief ondersteunende services en diensten. Bent u op zoek naar standaard onbewerkte kunststof roosters? Op www.kunststofroosters.nl. kunt u snel en eenvoudig, online kunststof roosters bestellen tegen zeer scherpe prijzen!