Maintenance NEXT: 9, 10 en 11 april 2019

Maintenance NEXT, het netwerkplatform voor industrieel onderhoud

Industrie is de motor van de Nederlandse economie. Maintenance NEXT, georganiseerd door Rotterdam Ahoy, vervult een spilfunctie binnen de branche van industrieel onderhoud. Op 9, 10 en 11 april 2019 is het dé ontmoetingsplaats voor asset owners, service providers, OEM-ers, contractors en leveranciers.

Bezoek FlexxCon op de Maintenance NEXT: standnummer: 2.311

Klik op de link om u te registreren voor Maintenance NEXT: registreren Maintenance NEXT

Aqua Nederland Vakbeurs

Interesse in GVK (glasvezel versterkte kunststof) producten? FlexxCon staat dit jaar op de Aqua Nederland Vakbeurs. Kom gerust bij ons langs voor informatie en adviezen!

Stand 339

Businessloop Amersfoort 2015

Ook dit jaar heeft FlexxCon weer met veel plezier deelgenomen aan de businessloop van Amersfoort.

Met honderden andere enthousiaste lopers hebben wij de 5 of 10 kilometer gelopen, niet zonder prijs dit keer want Kiira Lechner is derde geworden op de 10 kilometer vrouwen.

Dit jaar ging er weer een mooi bedrag naar het Toon Hermans Huis in Amersfoort.
IMG_5243_site IMG_5354_site IMG_5144_site

 

Doorbuigingstest

FlexxCon streeft altijd naar kwaliteit en betrouwbaarheid. In dit kader is besloten om de doorbuiging van kunststofroosters onder diverse belastingen te laten testen door een onafhankelijke partij. Element in Breda zal deze testen in het najaar uitvoeren. Zodra deze resultaten bekend zijn zullen wij u hierover nader berichten.

Klik hier voor de website van Element Breda.

FlexxCon trektest leuning doorbuigingstest-kunststofroosters

 

Businessloop Amersfoort

Businessloop Amersfoort; hardlopen voor het goede doel

Op 27 juni 2014 heeft het team van FlexxCon deelgenomen aan de Businessloop Amersfoort.

Met veel enthousiasme heeft het tienkoppige team de run van 5 of 10 KM over een uitdagend parcours volbracht om geld in te zamelen voor het goede doel.

Dit jaar ging de opbrengst naar het Toon Hermans Huis in Amersfoort. Klik hier voor meer informatie over de businessloop.

Businessloop Amersfoort

Businessloop Amersfoort Businessloop Amersfoort

 

 

 

Nieuwe website FlexxCon online

Afgelopen vrijdag 13 juni is onze nieuwe website online gegaan. De oude site was inmiddels te statisch en verouderd. Met de nieuwe site beogen we niet alleen een dynamischer en spannender uiterlijk maar ook meer, sneller en beter informatie te verstrekken.

Nieuw zijn onder andere:

  • Nieuwsrubriek
  • Wikibibliotheek met downloads
  • Vrijwel al het beeldmateriaal
  • Videoitems
Project Sporen Den Bosch

Sporen Den Bosch

Sporen Den Bosch

In mei 2014 heeft FlexxCon een groot project voor Heijmans Civiel afgerond. Voor het project, beter bekend als Sporen Den Bosch, heeft FlexxCon de esthetische roosters voor de betonnen steunpunten geleverd. Onder goedkeuring van architectenbureau heeft FlexxCon in samenwerking met de aannemer de engineering en constructieve details voor ‘Sporen Den Bosch’ uitgewerkt. Aan de hand van een 3D model zijn de roosters met rondingen op maat gezaagd en on site op maat aangebracht.

Quote van uitvoerder: 
“Ik dank FlexxCon voor de geleverde kwaliteit en pasvorm van alle materialen.
Ik heb zelden gezien dat alles zo goed op elkaar aansluit zonder in het werk iets aan te passen”.

 

GVK Roosters Sporen Den Bosch GVK Roosters Den Bosch GVK Roosters Den Bosch Sporen Den Bosch GVK roosters esthetisch gebruikt in Den Bosch GVK Roosters Den Bosch